Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met mijn energieleverancier?

Ontevreden over energieleverancier

Ten eerste kunt u uw energieleverancier hierop aanspreken en proberen uw geschil op te lossen met ze, komt u er alsnog niet uit dan kunt u uw probleem voorleggen aan de geschillencommissie Energie en Water. Zij zullen dan een uitspraak doen die tevens bindend is, voorts moet u wel een klachtenprocedure doorlopen. Komt u er hier ook niet uit? dan kunt u een juridische procedure starten bij de rechtbank.

Overstappen bij ontevredenheid energieleverancier

Overstappen van energieleverancier kan in dat geval natuurlijk ook, u kunt alvorens u besluit over te stappen ook eerst ervaringen lezen van andere consumenten. Op die manier heeft u wat meer inzicht over de dienstverlening en service van de nieuwe energieleverancier.

Gebruik onze energievergelijker voor de beste keuze!

Wanneer u dit gedaan heeft bent u waarschijnlijk meer gerustgesteld en om tot een betere conclusie te komen kunt u energie gaan vergelijken. Vul uw gegevens in in onze energievergelijker en start met energie vergelijken op Energievergelijking.nl. Daaruit komen de beste energie aanbiedingen en kunt u gerust overstappen op uw eigen tempo.

Plaats een reactie