Nieuwjaarskorting van Pure Energie van €150 bij 1 jarig contract

groene energie uit windmolensDe tarieven voor energie en gas zijn gestegen en dat merken we in de portemonnee maar Pure Energie biedt nieuwe overstappers een nieuwjaarskorting van maar liefst €150 bij overstap naar een 1 jarig energiecontract. Zo! dat is nog eens een mooie energiedeal. Let op deze actie geldt alleen in de maand januari!

Geen import groene stroom maar Nederlandse groene stroom

Bij Pure Energie krijgt u alleen de groenste energie van Nederland dus geen gedoe met buitenlandse groene stroom. Pure Energie wil met de verdiensten in groene stroom iets teruggeven en dat doen zij door de winsten weer te investeren in groene energie projecten op Hollandse bodem. Zij maken dan ook gretig gebruik van de onuitputtelijke zon en de wind. Nederland is een windland want we hebben hier voldoende te maken met wind.

100% duurzame energie van Pure Energie

De windmolens varen daar wel bij en de windenergie die hiermee geproduceerd word, word weer teruggeleverd aan de consument. Zo werkt dit ook met de zonneparken en de productie van zonne-energie komt ook weer bij ons terecht. Het overgrote deel aan groene stroom van Pure Energie is afkomstig van windparken dat is 99%, de overige 1% komt van de zon. Dat maakt de groene stroom 100% duurzaam.

Ook een stukje eigen windmolen?

Kies je eigen windmolen van waar jij wilt dat je windenergie geleverd word en draag met alle andere klanten van Pure Energie bij aan een gezond klimaat. Alles wat opgewekt word word tevens ook geleverd, dus geen import energie vanuit het buitenland. Bekijk de aanbieding van Pure Energie en beslis direct of zij jouw nieuwe energieleverancier worden.

[xyz-ihs snippet=”energie-vergelijken”]

Plaats een reactie