NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract

NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract. U kunt dit overwegen als u toch al besloten had om over te stappen. Zodra dat besluit valt dan zoeken we naar de goedkoopste energie aanbiedingen. Dat kan de aanbieding van NLE zijn, maar goed dat kan ook net zo goed een andere energie aanbieder zijn. Op basis van uw postcode gegevens en het verbruik kunt u de goedkoopste energie aanbieder zoeken.

NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract

NLE biedt al sinds 2005 verschillende energiepakketten aan. Voor particuliere maar ook zakelijke klanten hebben zij energiecontracten. Energiecontracten kunnen verschillende looptijden hebben. Toch kiest het gros van de consumenten een eenjarig energiecontract. Dit is de makkelijkste keuze. Want met het oog op toekomstige besparingen wil men zich niet te lang binden. En dat hoeft ook niet, want er valt genoeg te kiezen waar het korte energiecontracten aangaat. Daarom biedt NLE €100 korting bij 1 jarig contract.

Wordt uw energierekening ook alsmaar duurder?

Het punt voor de meesten is toch wel een steeds duurder wordende energierekening. En omdat het aanbod divers is, zijn de geboden tarieven daarmee ook diverser. Een korting op het voorschotbedrag is fijn natuurlijk. Maar dat moet het ook echt verschil maken. Met het invullen van de postcode en het huidige verbruik krijgen we een lijst met aanbiedingen te zien. Degene die bovenaan staat is dan de goedkoopste. NLE biedt €100 korting bij 1 jarig contract. Maar dat doen andere aanbieders ook. Daarom is het altijd wijs om te beginnen met energie vergelijken.

Als blijkt dat NLE als goedkoopste uit de bus komt, dan kunt u als u dat wilt overstappen. Even wachten en toch even verder zoeken kan ook. De beste tijd om op te stappen is een aantal weken voordat uw huidige contract afloopt. Die tijd is voldoende om de overstap in orde te maken. Dit gebeurt geheel administratief, dus u hoeft nooit zonder stroom en gas te zitten.

Stap niet te vroeg over want dat kan u een opzegvergoeding kosten

Heeft u nog langer dan zes maanden voordat het energiecontract verloopt? Heb dan nog even geduld. In de tussentijd kunt u wel energie vergelijken om te zien wat de tarieven momenteel doen. De gastarieven zijn wel iets duurder door de verhoogde energiebelasting. Maar een korting kan al zoveel verschil maken. In een jaar kunt u dus een paar honderd euro besparen. De korting bij een energiecontract maakt het verschil. Maar ook de prijs per kilowattuur en kubieke meter doen het hem. Daarom kunt u het beste op de jaarlijkse kosten letten. En die zetten we altijd bovenaan.

U kunt dus de NLE aanbieding met €100 korting het beste vergelijken met de vele andere aanbiedingen.

Gebruik een energievergelijker om de goedkoopste energie aanbieder te vinden

Op die wijze hoeft u niet steeds zelf een berekening te maken. Dit doet de energievergelijker al voor u. NLE biedt windenergie aan, dit kan afkomstig zijn van Hollandse windmolens maar ook van windmolens buiten de landsgrenzen. Die keuze kunt u zelf aangeven. Wanneer u onze energievergelijker gebruikt zult u zien op welke plaats NLE staat. Staat deze niet op de eerste plek? Dan is dus een andere aanbieder goedkoper. Wilt u echte Hollandse duurzame energie? Geef dit dan even aan middels een vinkje. Wij zoeken dan de beste duurzame energie aanbiedingen voor u.