Nu ook collectieve acties

Power.nl gaat graag een stap verder waar andere online energievergelijkers stoppen. Power.nl neemt als eerste vergelijkingssite ook collectieve energie acties op in haar energievergelijker. Zo kunnen bezoekers van Power.nl niet alleen de contracten die op de websites van de energieleveranciers zelf staan met elkaar vergelijken, maar ook de contracten die zij aanbieden via de verschillende collectieven.

Als 100% onafhankelijke energie vergelijkingssite vinden wij het belangrijk dat onze bezoekers het totale plaatje te zien krijgen. Daarom doen we elke dag ons uiterste best om zoveel mogelijk contracten te vergelijken die energiebedrijven op hun website hebben staan. Vanaf heden gaan we nog een stap verder en nemen we niet alleen energie aanbiedingen op die ook op diverse vergelijkingssites te vinden zijn. Maar ook deals die door collectieven worden aangeboden.

Speciale afspraken

Aangezien energieleveranciers steeds vaker speciale (prijs) afspraken maken met collectieven zoals die van de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis word het steeds moeilijker voor consumenten en bedrijven om het totale aanbod te vergelijken. Power.nl speelt daar op in door ook de collectieve inkoop acties in haar energievergelijking op te nemen.

100% onafhankelijk

Onze bezoekers krijgen een nog uitgebreidere energievergelijking waardoor energie vergelijken een stuk inzichtelijker word gemaakt. En dat komt niet alleen de portemonnee van de bezoeker ten goede, maar ook de onafhankelijkheid van de energievergelijker op Power.nl.

Het complete aanbod

Power.nl verzameld alle energiecontracten van alle energieleveranciers. Het maakt niet uit waar de energie aanbiedingen worden gepresenteerd. Of ze nu op een vergelijkingssite worden aangeboden, op de website van de energieleverancier zelf of via een inkoop collectief.