Nuon aanbieding met 250 euro cashback korting!

nuonVan plan om te veranderen van energieleverancier? Bekijk dan ook eens deze aanbieding van Nuon.

Wie nu kiest voor de VastePrijsEnergie actie van Nuon krijgt na afloop van het energiecontract maar liefst 250 euro op zijn of haar bankrekening gestort.

Geen lage prijs, maar wel veel korting

Als u deze aanbieding (5 september 2016) vergelijkt met andere energieleveranciers, dan zult u zien dat u niet de laagste prijs krijgt maar wel de hoogste korting. Omgerekend tot het netto maandbedrag bent u op dit moment goedkoper uit dan bij de meeste energie aanbiedingen op dezelfde datum.

Nee, ik ben de goedkoopste energieleverancier

Het lijkt erop dat Essent en Nuon meer dan ooit met elkaar concurreren. Ze proberen van alles om zoveel mogelijk klanten te krijgen. Normaal gesproken staan BudgetEnergie, EnergieDirect en de Nederlandse energie maatschappij in de top 3 goedkoopste energieleveranciers, maar nu niet. Essent en Nuon staan nu om en om bovenaan en zij halen nu “alles” uit de kast om zoveel mogelijk klanten (terug) te winnen. Bekijk ook de goedkoopste energieleverancier voor meer informatie en vergelijk de tarieven met andere aanbieders met onze energievergelijker.

Looptijd contract VastePrijsEnergie Actie

De looptijd van het VastePrijsEnergie contract kan in sommige gevallen wat korter zijn dan de in eerste instantie voorgestelde 1, 3 of 5 jaar. Dit is mogelijk wanneer u al een lopend contract heeft bij een andere energieleverancier en dat deze nog 2 maanden of korter duurt. Nuon wacht in dat geval eerst de einddatum van het huidige contract af. Pas daarna gaat het nieuwe contract in. Zo hoeft u geen boete of opzeg vergoeding te betalen bij uw huidige energieleverancier omdat u het energiecontract vroegtijdige verbreekt. De looptijd van de VastePrijsEnergie contract is in dat geval tot maximaal 2 maanden korter dan 1, 3 of 5 jaar.

Belangrijk om te weten over deze Nuon actie

Wanneer uw lopende contract langer nog duurt dan 2 maanden gaat deze wel direct in. Het kan zijn dat u dan een opzegvergoeding moet betalen!

Voordelen

 • U krijgt 250 euro cashback korting nadat het eerste jaar voorbij is.
 • Het betreft een contract van 1 jaar. Dus u kunt na het eerste jaar weer overstappen.
 • Besluit u klant te blijven, dan krijgt u extra korting (Blijven loont actie)

Nadelen

 • Bij de VastePrijsEnergie actie profiteert u niet van eventuele prijsdalingen.
 • De opzegboete bij uw huidige energieleverancier word niet door Nuon vergoedt.
 • Verbreekt u tussentijds het contract dan moet u de korting terug betalen.

energie vergelijkenVergelijk Nuon tarieven met andere aanbieders

Hoewel we deze aanbieding van Nuon onder de aandacht wilden brengen, willen we u ook aanraden om de tarieven van Nuon met andere energieleveranciers te vergelijken. Immers we zijn een vergelijkingssite en ons doel is dat u zoveel mogelijk kan besparen! Ga aan de slag met energie vergelijken en bekijk of deze deal van Nuon echt wel zo goedkoop is als dat ze u vertellen!

 

3 gedachten over “Nuon aanbieding met 250 euro cashback korting!”

 1. Ja is wel mooi gezecht 250 euro op je bank rekening .is wel een leuke manier om klanten naar jullie toe te treken .wij zij al heel lang klant bij en energie direct en bevalt ons goed elke jaar krijgt we geld terug mij vader is ook sins 1 Jan bij ons zeer jammer dat hij daar in trapt ik zij tegen mij vader als je meer stroom gas verbruikt dan vertekent de nuon die 250 wel en dat zegen ze er niet bij .van daar dat ik nooit over stap en blijf waar ik nu bij ben .gr petra

  Beantwoorden
 2. Ben al ruim 40 jaar bij de Nuon. Mijn buurvrouwen en twee buurmannen ook. Hebben nimmer enig voordeel gehad, terwijl Nuon adverteert met Nuon blijven loont. Zal ze 1 deze dagen ter verantwoording roepen.

  Beantwoorden
 3. Ik was tot vorig jaar klant bij NUON ongeveer 58 jaar en nooit enige korting ontvangen.
  Ook niet na mijn verzoek om nu ook eens iets voor ons te doen. Ik kreeg toch al vaste klantenkorting op energie! Ja alleen op het werkelijke stroom verbruik, een fooi dus.
  Verder was er niets mogelijk en volgens de medewerker was de goedkoopste manier elk jaar overstappen. Dat advies hebben we na al die jaren trouw aan NUON toen maar snel opgevolgd.

  Beantwoorden

Plaats een reactie