Nuon Stroom Actie: Stroom met variabele tarieven

Nuon Stroom Actieprijs 1 jaar tegen een variabel tarief, let op bij een variabel tarief kunnen de prijzen per 6 maanden verhoogd of verlaagd worden. Deze aanbieding geld als u een combinatie kiest van Actie stroom en Actie gas, dan word de cashback verrekend op uw eindafrekening.

Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding
Start met energie vergelijken om de variabele energie tarieven te berekenen op basis van uw postcode en uw energieverbruik. Bekijk in onze energievergelijking de aanbiedingen en vergelijk deze met de resultaten op de website van Nuon zelf.

 

Nuon Nuon
Naam Actie stroom 1 jaar variabel Actie gas 1 jaar variabel
Soort Grijs Grijs
Contractduur 12 Maanden 12 Maanden
Vaste prijs Nee Nee
Flexibiliteit Prijs verandert mogelijk elke 6 maanden Prijs verandert mogelijk elke 6 maanden
Vrij Opzegbaar Nee Nee
Boete bij contractbreuk < 1 jr: € 50,00 < 1 jr: € 50,00

Deze Actie geldt alleen als u een Nuon Stroom Actieprijs én een Nuon Gas Actieprijs contract afsluit. De cashback van 50 wordt verrekend aan het einde van het eerste jaar. Ongeveer 1 week voor het einde van het eerste jaar zal de cashback op uw rekening worden gestort. Uw overstap wordt binnen twee maanden na de ontvangst van uw aanvraag doorgevoerd. Als u als gevolg hiervan het contract met uw huidige leverancier voortijdig beëindigt en uw leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengt, is deze voor uw eigen rekening.

U kunt alle aanbiedingen van Nuon met onzeenergievergelijker bekijken, vul uw postcode en adres in en binnen een aantal minuten ziet u welke aanbieding het meest voordelig is.

Plaats een reactie