NUON Ideaal: Vaste energieprijzen die kunnen dalen

Met het nieuwe energiepakket Nuon Ideaal profiteert u van de voordelen van vaste energieprijzen, die niet kunnen stijgen en tegelijkertijd ook van het voordeel van variabele energieprijzen, die kunnen dalen. Met NUON Ideaal kan de energieprijs alléén zakken.

De voordelen van Nuon Ideaal

  • Zekerheid van vaste energieprijzen
  • Het voordeel van dalende energieprijzen
  • Nuon verzorgt kosteloos de complete overstap

Met Nuon Ideaal zit u altijd goed

Met een vaste energieprijs weet u elke maand waar u aan toe bent. Dat is prettig, want zo voorkomt u prijsstijgingen. Maar als de energieprijzen dalen, loopt u voordeel mis. Met Nuon Ideaal zit u altijd goed. Dat is namelijk een vaste prijs, die toch kan dalen. Ideaal!

Hoe werkt Nuon Ideaal?

U zet uw energieprijzen voor 1 jaar vast. Uw korting bepalen wij op basis van de standaard energieprijzen van Nuon Stroom (continutarief) en Nuon Gas (G1-tarief), die gelden op het moment dat u het contract afsluit. Dalen deze standaardprijzen tijdens de looptijd van uw contract dan ontvangt u het verschil als korting. Deze korting ziet u terug op uw jaarafrekening.

nuon-ideaal

De standaard variabele prijs van Nuon Stroom (Continutarief) is op dit moment: € 0,0956 inclusief 21% btw en exclusief energiebelasting. De standaard variabele prijs van Nuon Gas (G1 profiel) is op dit moment: € 0,4704 (G1) per m3 inclusief 21% btw en exclusief energiebelasting. Mocht deze prijs tijdens uw contractperiode lager worden, dan ontvangt u het verschil als korting op uw jaarafrekening.

Wacht niet te lang met beslissen: OP = OP

Vindt u Nuon Ideaal interessant? Wacht dan niet te lang met beslissen. De energie voor deze aanbieding is namelijk beperkt ingekocht. Reageer vóór 22 juni als u wilt overstappen per 1 juli 2013. Overstappen is zo geregeld. U houdt gewoon stroom en gas. En wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier.

Nuon ideaal

Energieprijzen van Nuon Ideaal vergelijken
Nuon Ideaal lijkt het ideale energiepakket. Toch is het de moeite waard om de energieprijzen van alle energieleveranciers te vergelijken. U kunt zodoende te weten komen of Nuon echt zo voordelig is en of u misschien beter bij een andere energieleverancier klant kunt worden. Maak hier een onafhankelijke energieprijs vergelijking en bereken hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten.

Plaats een reactie