Nuon sluit miljoenencontract met APM Terminals

apm

Energieleverancier Nuon heeft een tweejarig contract gesloten met APM Terminals om windenergie te gaan leveren. Het contract heeft een waarde van vijf miljoen euro.

De windenergie die Nuon zal leveren word gebruikt voor acht kranen die op de kade staan gesitueerd en voor andere apparatuur. Het gaat om een nieuwe terminal aan de maasvlakte 2. De levering zal ingaan op 1 januari 2015.

De terminal zal de eerste zijn die 100% electrisch zal worden aangedreven. De windenergie zal tevens worden gebruikt voor Lift-agv’s ( Automatic guided vehicles ). Het transport bedrijf zal de eerste zijn dat een Zero CO2 impact policy heeft.

De eerste fase van de terminal zal in gebruik worden genomen en APM zal haar activiteiten uitbreiden in fases. De oppervlakte van de terminal zal uiteindelijk 167 hectare bedragen.

Naast nieuws over Nuon, bieden wij u via onze energievergelijker de mogelijkheid om de tarieven van Nuon te vergelijken. Zo weet u snel en simpel of Nuon voor u de goedkoopste energieleverancier is en hoeveel u kunt besparen bij een eventuele overstap.

Plaats een reactie