Nuon wil klanten belonen door overstap te voorkomen

kostensnijdenlogo

Energieleverancier Nuon wil klanten gaan belonen om een overstap naar een andere leverancier te voorkomen. Het bedrijf heeft al een aantal jaren te kampen met financiƫle verliezen.

Door de liberalisering van de energiemarkt is bekend dat energieleveranciers stunten met hun energietarieven om maar zo veel mogelijk klanten naar zich toe te trekken. Welkomst kortingen en premie’s maken het voor een klant aantrekkelijk om over te stappen. Veelal worden bestaande klanten nooit beloond met een korting of nieuwe tarieven, daarom stapt een klant de laatste jaren ook steeds vaker over. De kortingen lopen ook aardig op en Nederland bespaart op zijn vaste lasten.

Nuon wil daarom haar klanten belonen met een korting op de energienota. Ze zijn voornemens om deze actie over een tijd te introduceren. Ook blijft het bedrijf herstructureren vanwaaruit word bekeken in welke projecten geld gestoken kan worden en in welke niet.

Bron: BNR

Nuon energieprijzen vergelijken

Het vergelijken van de energieprijzen is binnen 5 minuten gedaan. Vergelijk bij ons alle energietarieven en bespaar vandaag nog op uw energiekosten. Vul uw gegevens in en start direct met energie vergelijken, bekijk welk aanbod het beste bij u past en stap over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio.

Plaats een reactie