Overstappen Stroom

Overstappen stroom doet u op Energievergelijking.nl. De gasprijzen zijn dit jaar weer omlaag gegaan, en de stroomprijzen zijn licht gedaald, maar dit geldt niet voor iedere stroomleverancier. Daarom is het belangrijk dat u de stroomprijzen van tijd tot tijd vergelijkt. Mocht u een variabel stroomcontract hebben dan kunt u zo overstappen naar een andere stroomleverancier zonder hierbij rekening te hoeven houden met een einddatum. Heeft u wel een vast contract? De einddatum die erop vermeld staat moet u aanhouden wanneer u wilt overstappen.

Is het bijna zover? Vergelijk nu

Het kan zo zijn dat deze einddatum al bijna in zicht is, in dit geval kunt u al even rondkijken op onze website om te berekenen of overstappen stroom voor u de moeite waard is. In de meeste gevallen blijkt het veel geld op te leveren. Het voorschotbedrag wat u voor u ziet is het nieuwe bedrag dat u maandelijks aan de nieuwe energieleverancier gaat betalen. De besparing op de stroomfactuur kan een paar tientjes per maand goedkoper uitvallen. De stroomlevering blijft geleverd op uw adres alleen word het dan overgenomen door de nieuwe energieleverancier.

Overstappen stroom kan zeer lonend zijn

U ontzegt u zelf veel geld als u blijft bij uw energieleverancier. Een eventuele nieuwe leverancier biedt u een fikse overstapkorting aan die u eigenlijk niet kan laten liggen. U legt liever wat geld opzij voor extraatjes. Die extra ademruimte in uw portemonnee is meer dan welkom vind u ook niet? Dus leg die stroomprijzen naast elkaar en bereken hoeveel het u kan opleveren. De hoogte van het bedrag dat u kan besparen hangt nog altijd af van wat u nu afdraagt aan uw energiekosten. Leg het oude tarief maar eens naast het nieuwe tarief en bereken maar eens wat het u scheelt. Daarom is er de energievergelijker van EnergieVergelijking.nl hierin staan alle actuele aanbiedingen. Met een aantal handelingen vanuit uw kant kunt u binnen 2 seconden de hoogte van de besparing uitrekenen. U hoeft zich niet zorgen te maken over de administratieve rompslomp die het met zich meebrengt, die taak nemen wij op ons.

Plaats een reactie