Oxxio €280 cashback bij 1 jaar vast

Oxxio maakt het wel heel erg aantrekkelijk om over te stappen want zij bieden momenteel een cashback van €280. Deze cashback is al verrekend in uw voorschotbedrag. Verbruikt u 3000 kilowattuur aan energie en 1500 kuub gas? Dan betaalt u per jaar niet €1601,13 maar €1321,13. Per maand komt dit neer op €110,09 dat is niet zoveel toch? We willen allemaal wel een lager bedrag betalen voor onze energiekosten. Deze zijn namelijk al duur genoeg.

12 maanden lang een vaste prijs

U betaalt dus een jaar lang een vaste prijs voor uw energie en gas zonder u zorgen te hoeven maken over wisselende prijzen. Mits u uiteraard niet meer verbruikt want anders moet u misschien een beetje bijbetalen. Voor welke energieleverancier u ook kiest, het kan in ieder geval nooit kwaad om energie en gas te besparen. Als u dit netjes doet dan hoeft u niet meer bij te betalen. Energie besparen zorgt ervoor dat u bespaard op uw eindafrekening en overstappen naar een andere energieleverancier doet dan nog een extra duit in het zakje.

100% groene buitenlandse windstroom

Bij Oxxio krijgt u altijd 100% groene energie geleverd wel is het zo dat Oxxio energie levert dat afkomstig is van buitenlandse windparken. Desondanks maakt u gebruik van groene energie zoals het hoort. Nederland kan nog niet voldoende voorzien in de eigen duurzame energie opwekking, maar Oxxio wil wel graag groene energie leveren. Daarom kiezen zij ervoor om windstroom uit het buitenland te halen. We zeggen niet voor niets groen is doen, want u levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het klimaat. Het gebruik van groene energie zorgt ervoor dat er minder CO2 onze atmosfeer ingaat.

Vergelijk alle groene energie

Vergelijk hieronder alle groene energie aanbiedingen en bekijk welke aanbieding energie u het meeste aanspreekt. Overstappen is altijd gratis en binnen een mum van tijd gebeurd. Einddatum in zicht? Dan bent u in de gelegenheid om over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Vul uw persoonlijke gegevens in en vindt uit wie de goedkoopste energie op uw adres biedt.

Plaats een reactie