Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Allemaal aanbiedingen en er zitten zovelen tussen, maar welke kiezen we nu? Allereerst is het belangrijk om alles goed te doorzoeken. Kies nooit te snel voor een energiecontract. Want wanneer we te snel kiezen dan kunnen we er spijt van krijgen. We belichten regelmatig bepaalde aanbiedingen, waaronder ook deze van Oxxio. Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. Een jaar lang vaste tarieven en u krijgt groene stroom geleverd. Dit betreft groene stroom dat weer afkomstig is van windmolens uit Europa.

Oxxio groene stroom en gas 1 jaar

Dus Oxxio groene stroom en gas 1 jaar. De energie aanbieding zou dus een overweging waard kunnen zijn. Wij weten niet wanneer uw energiecontract verloopt, maar als dit bijna is dan kunt u verschillende aanbiedingen bekijken. Oxxio doet al heel lang mee op onze energiemarkt en is nu tegenwoordig onderdeel van Eneco. Ook weer een groot energiebedrijf. De meeste energiebedrijven leveren tegenwoordig groene stroom. De beste manier voor Nederland is om te kiezen voor duurzame stroom dat in eigen land is opgewekt. Een heel mooi streven waar Nederland helaas nog niet 100% aan voldoet.

De aanbieding van Oxxio groene stroom en gas 1 jaar bevat al een korting van €195. Deze korting is al verrekend. Daardoor valt uw voorschotnota lager uit.

100% groene stroom maar de herkomst kan ook Europees zijn

Daarom halen energiebedrijven ook groene stroom van buiten onze grenzen. Wilt u toch 100% groene stroom dat ook in eigen land is opgewekt? Geef dit dan aan in onze energievergelijker. Wij zoeken dan alle energiedeals met 100% groene stroom voor u erbij. Als de herkomst niet een heel groot punt voor u is, dan kunt u Oxxio groene stroom en gas 1 jaar proberen. Hoe ouder we worden hoe sneller de tijd gaat, dus uw energiecontract is ook voor u het weet weer aan vernieuwing toe.

Wat kiezen we uiteindelijk?

We hebben ook zoveel om uit te kiezen. Een energiecontract met cadeau, een energiecontract met een cashback korting. Of dat energiecontract waarbij de korting al verrekend is met uw voorschotbedrag. Een cashback is leuk want u ontvangt dan achteraf geld op uw rekening. Maar een cadeau bij een energiecontract is ook leuk. Ga eerst eens voor u zelf na wat u precies wenst. Minder betalen voor uw voorschot kosten? Dan kunt u voor klinkende korting kiezen. En dat heeft Oxxio groene stroom en gas 1 jaar al gedaan. Ziet u een cadeau dat u al wilde hebben? Dan kunt u dat energiecontract overwegen.

Check en vergelijk de voorwaarden en de kosten en maak daaruit uw keuze

Maar let wel op wat de voorwaarden zijn, hoe hoog de tarieven zijn en wat u uiteindelijk gaat betalen. Een driejarig contract kan er aantrekkelijk uitzien maar hoeveel betaalt u dan? Wij hebben vele opties die u aan kunt vinken in de energievergelijker. Deze opties kunt u met elkaar vergelijken. Daar komen altijd wel een aantal goede keuzes uit. Het is dan aan u om de keuze terug te brengen tot die ene aanbieding.