Privatisering

Met de privatisering van de energiemarkt alweer 11 jaar geleden ( 2004 ) bent u als consument erop vooruitgegaan. Met de privatisering heeft u de vrijheid gekregen om te kunnen kiezen voor elke willekeurige energieleverancier. Met het verleden nog op het netvlies toen die keuze er niet was en wij verplicht werden om onze elektriciteit en gas van een vastgestelde energieleverancier af te nemen is dit wel een vooruitgang. Buiten het feit dat de consument de keuze heeft, is er nu ook meer prijsverschil onderling in de geboden energie en gastarieven.

Concurrentie barstte los sinds de privatisering

De concurrentie werd bevorderd en de energieleveranciers kregen door de nieuwkomers op de markt ook nog eens een extra stimulans om meer aan zijn klachtenafhandeling, service, klantvriendelijkheid te doen. Immers een energieleverancier ziet niet graag zijn klant overstappen naar de concurrent.

U vraagt wij van Energievergelijking.nl beantwoorden:

Maar u wilt als klant graag goedkoper uit zijn en hoe graag een energieleverancier dat ook wil hij kan niet altijd een goedkoper tarief aanbieden. U wilt in ieder geval wel dat goedkopere tarief en die vind u hier op Energievergelijking.nl . Wij helpen u een objectieve en eerlijke prijsvergelijking te maken en regelen ook nog uw verhuizing naar uw nieuwe energieleverancier

Plaats een reactie