Pure energie gaat FC twente sponsoren

pure energie

Het duurzame energiebedrijf Pure Energie gaat FC Twente voor de komende vijf jaren sponsoren, zij gaan vandaag de contracten daarvoor ondertekenen. De voetballers van FC Twente zullen dus met shirts spelen met het logo van Pure energie.

Pure energie marktleider met zonnepanelen

Voor het energiebedrijf is het uiteraard goede reclame maar doen het in eerste instantie omdat zij de voetbalclub graag steunen. Pure Energie maakt deel uit van de Raedthuys Groep en is als groene energieleverancier al drie keer gehuldigd tot de groenste energieleverancier van Nederland. Vorig jaar schreven we al dat Pure Energie een grote order had binnengehaald van Tata Steel voor de plaatsing van 80.000 zonnepanelen. Met deze order mochten zij zich meteen marktleider noemen op het gebied van zonne-energie.

Ook windenergie in de portefeuille

Het groene bedrijf zit dan ook niet stil en heeft naast zonne-energie ook 80 windmolens geplaatst op verschillende plaatsen in Nederland het is dan ook terecht dat zij al drie keer zijn uitgeroepen tot meest groene energieleverancier. Pure energie biedt daarentegen ook energiecontracten met een scherp tarief, ze komen veelal voor in de top 10 van de meeste energievergelijkers.

Energie ervaring met Pure energie?

Heeft u goede ervaringen met Pure energie? Deel ze dan op Energieervaringen.nl ook wanneer u onverhoopt niet tevreden mocht zijn over de groenste dan kunt u die ervaring tevens delen. Bent u van plan om over te stappen naar Pure energie? Dan kunt u de energie ervaringen van andere consumenten lezen voordat u een besluit maakt.

Pure energie aanbiedingen zoeken

Start met energie vergelijken en bekijk welke energie aanbiedingen Pure energie op dit moment heeft. Vergelijken is simpel en gratis en binnen een zucht gebeurd. Besparen op uw energietarief levert u vrijwel direct een flinke besparing op uw energiekosten op.

Plaats een reactie