Stroom Actie

Stroomactie vinden uit het aanbod van alle energieleveranciers? Start dan nu direct met stroom actie vergelijken op EnergieVergelijking.nl. Wij tonen u alle stroom aanbiedingen die er momenteel verkrijgbaar zijn. Het vergelijken van stroom en gas gebeurt al een aantal jaren en met succes, want meer dan de helft van de overstappers in Nederland is al eens overgestapt naar de Goedkoopste stroom en hebben daarmee honderden euro’s bespaard.

Stroom actie vergelijken uit het complete aanbod

Omdat energiebedrijven maar wat graag stunten met actie prijzen in stroom kunt u ervan uit gaan dat er altijd wel een goedkope stroom aanbieding tussen zit. EnergieVergelijking.nl helpt u met het uitzoeken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier 2016. U kunt voor groene stroom of grijze stroom kiezen dat maakt voor ons geen verschil, maar voor u zit het verschil in lagere stroomkosten. Welke stroomprijs betaalt u op dit moment aan uw energieleverancier? U heeft grote kans dat deze prijs een stuk lager kan. Veel huishoudens betalen achteloos hun rekening aan de energieleverancier zonder eens echt goed te kijken of ze ergens anders ook minder kunnen betalen.

Scherpe energieprijzen en een groot aanbod

De stroomactie’s zijn niets minder dan lagere energieprijzen die scherp aangeboden worden. Een energieleverancier biedt een nieuwkomer dan ook graag een stroom actie aan. Een stroomactie is pas aantrekkelijk wanneer men de voorschotnota lager ziet worden. Stel u betaalt nu op een gemiddeld gebruik van 3500 kWh en 1500 m3 gas per maand €175 en u kunt bij een andere energieleverancier €140 per maand gaan betalen dan scheelt u dit €35 per maand! Dat is €420 op jaarbasis en dat is enorm veel geld dat u laat liggen.

Stroom actie voor 1 jaar kiezen is het verstandigst

Kies voor een stroom actie met de duur van één jaar en u kunt volgend jaar weer op zoek gaan naar de goedkoopste aanbiedingen in stroom. Ieder jaar weer worden er nieuwe actie’s in stroom aangeboden omdat de energieprijzen nog steeds laag zijn. De verwachting is dan ook niet dat deze ineens veel hoger worden. Bekijk daarom wat er nu allemaal verkrijgbaar is en stap vandaag nog gratis over op EnergieVergelijking.nl.

Plaats een reactie