Stroom en gas

Stroom en gas hebben we nodig voor warmte en elektrische apparaten. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stroom en gas om een comfortabel leven te kunnen leiden. Beide producten kunt u aanvragen bij een energieleverancier. Welke dat is mag u zelf bepalen. U kunt stroom en gas bij dezelfde aanbieder afnemen. Maar het is ook mogelijk om ze bij verschillende aanbieders af te nemen. U kunt bijvoorbeeld stroom bij de ene afnemen, en gas bij de andere. Stroom en gas bij dezelfde energieleverancier is meestal goedkoper. In sommige gevallen bent u net iets voordeliger uit als u beide producten bij 2 aparte aanbieders afsluit.

Bekijk alle energieleveranciersStroom en gas kosten en tarieven vergelijken

Met het dalen van de gasprijzen zou u, mocht u dat willen het beste een variabel gascontract kunnen afsluiten. Zo profiteert u mee van de voordelen. Als het u niet veel uitmaakt en u wilt bijvoorbeeld vastigheid? Dan kunt u het beste uw contract voor een jaar vast laten zetten. Liever niet langer want u wilt maximaal profiteren van de fluctuerende energiemarkt. U gaat qua mode toch ook met de tijd mee? En koopt niet uw winterjas om deze vervolgens vijf jaar te gaan dragen?. Het kan wel maar wij consumenten worden nu eenmaal geprikkeld door de nieuwe trends. En zo gaat dat ook met de trends op de energiemarkt.

Stroom en gas afsluiten

Het mooie is dat de energieleveranciers tweemaal per jaar hun energieprijzen wijzigen waardoor het aanbod weer veranderd. Een hoge welkomstkorting is natuurlijk welkom en vooral wanneer die korting een paar honderd euro per jaar scheelt en u dat geld overhoudt. Zoek daarom nu naar de goedkoopste aanbiedingen en vindt de goedkoopste energieleverancier die u het scherpste aanbod doet op EnergieVergelijking.nl

Dus blijf bij met de huidige trend op de energiemarkt en maak die vergelijking op Energievergelijking.nl

2 gedachten over “Stroom en gas”

  • Dat is moeilijk te zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de wattage van uw apparaat en daarbij ook de leveringskosten voor gas en/of stroom.

   U kunt bijvoorbeeld de volgende som toepassen. Stel uw apparaat heeft een wattage van 2000 watt. Minuten gebruik waterkoker per dag x aantal dagen gebruik : 60 minuten x kilowattuur dat de waterkoker verbruikt (2000 watt = 2 kilowatt per uur) x stroomtarief = jaarlijkse kosten waterkoker.

   In onze energievergelijker kunt u het stroomtarief van de verschillende energieleveranciers opzoeken.

   Mvg Energievergelijking.nl

   Beantwoorden

Plaats een reactie