Stroomprijzen 2019

Kies nu voor de goedkoopste stroomprijzen 2019! Met een postcode check vindt u de beste stroomdeals. Gelukkig overstijgt het aanbod de vraag waardoor onze stroomprijzen goedkoop zijn. Per kilowattuur stroom betaalt u ongeveer 19 cent. Check daarnaast de welkomstkortingen. Daar vindt u uw voordeel. 

Gunstige stroomprijzen 2019

En omdat energieleveranciers weten dat een consument vooral kijkt naar de prijs, zullen zij vooral scherpe tarieven gaan bieden. U kunt kiezen uit de meest gunstige stroomprijzen. Een leverancier zou wel gek zijn om te hoge prijzen te vragen. Want daarmee verliezen zij klandizie. Wat ook fijn om te weten is dat de ACM de energieleveranciers in de gaten houdt. Als de prijzen te duur zouden zijn treden zij op.

Wat betaalt u nu voor stroom?

De kale stroomprijs is eigenlijk nog goedkoper dan die 19 cent. Maar doordat er zoveel belastingen zijn maakt het de prijzen hoger. Uw energieleverancier heeft namelijk niet de hand in de hoogte van de belastingen. Maar zij kunnen u wel een zo scherp mogelijk aanbod doen.

Vergelijk echt alle aanbieders op prijs

Zorg gewoon dat u echt alle aanbieders met elkaar vergelijkt. Want dan is het zeker dat u niets heeft overgeslagen. Bent u al begonnen met het besparen op stroom? Ook dat is een goede tip om de stroomkosten te verlagen. Dat kan vandaag nog, de meesten beginnen er pas mee wanneer ze moeten bijbetalen. Dat is alleen maar weggegooid geld. Door stroom te besparen is een hoge eindafrekening verleden tijd. Hang zoveel mogelijk uw was op en gebruik niet steeds die dure droger.

Stroomverbruik terug brengen naar normale waarden

Onnodig stekkers in uw stopcontact laten zitten hoeft ook niet. U gebruikt die apparaten immers niet 24 uur per dag. Daarmee alleen al bespaart u op jaarbasis snel €50. En kijk eens naar de mogelijkheid van een nieuwe zuinige wasdroger. De zuinige apparaten van nu verbruiken veel minder stroom. Ook dat is kostenbesparend en levert u €100 per jaar op. En met een snelle postcodecheck ziet u direct de goedkoopste stroomprijzen 2019.

Vergelijken en overstappen= Besparen

Dan is overstappen nog maar een koud kunstje. Vergelijken is altijd gratis en dat is besparen ook. Wees niet langer een dief van uw eigen portemonnee en start met vergelijken.

 

 

Plaats een reactie