Stroomtarieven

Stroomtarieven zijn de tarieven wat u betaalt per kWh aan stroom. Iedere energieleverancier duidt zijn stroomtarief op die manier aan. Om alle tarieven te berekenen en te vergelijken, gebruikt u onze energievergelijker. Vervolgens vult u uw verbruik in en onze energievergelijker toont u een berekening van alle energieleveranciers met het totale kWh verbruik en de kosten daarvan. De tarieven zijn gesorteerd. De goedkoopste stroomtarieven voor uw situatie staan bovenaan.

Voordelige tarieven zoeken die het beste aansluiten op uw stroomverbruik zorgen voor een lagere energienota. Een lagere energienota betekent honderden euro’s per jaar aan besparing. U betaalt na de overstap naar een andere energieleverancier minder per maand voor uw energiekosten. En dat betekent meer geld in de portemonnee.


Meer dan 40 energieleveranciers met aanbiedingen

Het mooie is dat Nederland meer dan 40 energieleveranciers heeft dat betekent zowieso dat het aanbod uitgebreid is. Uit dat aanbod kunt u vast een geschikte en scherpere aanbieding vinden. De prijzen voor stroom blijven nog steeds dalen waardoor we ieder jaar weer kunnen profiteren van het scherpe aanbod. De beste aanbiedingen zijn nog altijd degene die u meteen geld opleveren. Zet uw stroomtarief vast voor 12 maanden en stap erna gerust weer over naar weer een goedkopere aanbieding. Bekijk uw energiecontract maar eens en zoek naar de einddatum, vanaf die datum kunt u gratis weer overstappen. Het is dus van belang dat u goed oplet voordat u de overstap maakt, zorg ervoor dat u alles maar dan ook echt alles vergeleken heeft. Zo weet u dat echt de goedkoopste tarieven heeft gekozen. Uw besparing kan u zelfs dik €700 per jaar opleveren dus wacht niet langer met het vergelijken.

Stroomtarieven per kwh vergelijken

Stroomtarieven vergelijken met onze energievergelijker is zo gedaan. Vergelijk binnen 5 minuten uw stroomtarieven met onze energievergelijker en bereken de energieaanbieder met de goedkoopste energieaanbieding. Overstappen is eveneens snel en simpel geregeld met onze overstapservice.

Plaats een reactie