Tijdelijke actiekorting op groene energie van Qurrent

Wilt u een jaar lang verzekerd zijn van de levering van groene energie zonder prijsverhogingen? Bekijk dan eens de aanbieding van Qurrent. Deze energieleverancier is door Greenpeace en de Consumentenbond benoemd tot één van de groenste energieleveranciers.

Knalgroene energie van Qurrent

Hoeveel u gaat betalen aan Qurrent hangt van uw verbruik af. We kunnen u wel vertellen dat u €113,81 gaat betalen wanneer uw energieverbruik 2850 kWh en 1250 m3 gas is. Qurrent heeft meerdere energiepakketten want kiest u voor een 2 jarig contract dan ontvangt u ook nog eens drie windtegoeden. Dat betekent dat u daarmee gegarandeerd 750 kWh aan stroom opwekt en dit word weer in mindering gebracht op je energierekening.

Slimme meter gratis bij drie jarig Qurrent contract

Bij een drie jarig energiecontract van Qurrent ontvangt u nu tijdelijk de slimme meter Tado gratis. Op de slimme meter kunt u aflezen hoeveel u aan stroom en gas verbruikt. Over het algemeen krijgt elk Nederlands huishouden de slimme meter gratis geleverd door de netbeheerder. Dus deze aanbieding kan handig zijn wanneer u nog geen slimme meter heeft.

Vergelijk Qurrent met andere energieleveranciers

Natuurlijk blijft het altijd zaak om de energiepakketten van Qurrent te vergelijken met het overige aanbod. U wilt namelijk maximale winst behalen op uw energiekosten en zoveel mogelijk geld besparen. Vergelijk alle energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl en stap over naar de goedkoopste energieleverancier met de goedkoopste tarieven.

Qurrent overstapervaringen lezen van andere consumenten

Lees ook eerst de energie ervaringen van andere consumenten over Qurrent energie zodat u een totaalbeeld krijgt van de dienstverlening van deze groene energieleverancier. Het kan u helpen in uw zoektocht naar de energieleverancier met de beste prijs en de beste dienstverlening.

Plaats een reactie