Vandebron biedt €200 cashback korting bij 1 jarig energiecontract

Vandebron is een duurzame energieleverancier die groene energie rechtstreeks vanuit de bron verbind met nieuwe klanten. Zij bieden u momenteel een cashback actiekorting van maar liefst €200 als u kiest voor een bepaalde energiebron. Bij Vandebron heeft u gegarandeerd groene energie dat in Nederland is opgewekt. Hun gas is CO2 gecompenseerd en komt met een Gold Standard certificaat. Uw geld komt terecht bij de opwekkers van groene energie. Uw windstroom is afkomstig van Windpark Westeinde de eigenaren van dit windpark kunnen uw geld goed gebruiken om opnieuw te kunnen investeren.

Windpark Westeinde

Het windpark Westeinde staat in Anna Paulowna en biedt voor 1378 huishoudens windenergie. Hier staan zeven windmolens die enorm veel windenergie opwekken. Dit windpark bespaart op jaarbasis 3.85 ton aan CO2. Vandebron zorgt ervoor dat uw voorschotbedrag minus de belasting naar de eigenaar van deze bron gaat. Als tussenpersoon verbindt Vandebron nieuwe klanten met de eigenaren van de energiebronnen. De gedachte erachter is dat men zelf zijn eigen energiebron mag kiezen en u bepaalt waar uw geld heengaat.

Bent u producent van duurzame energie?

Wekt u zelf energie op dan kunt u zich aanmelden op de marktplaats van Vandebron, zij zorgen er dan voor dat uw energiebron nieuwe klanten krijgt. Op die manier kunt u weer extra investeren in duurzame energie. Vandebron verzorgt voor circa 100 energiebronnen nieuwe klanten. De afgelopen drie jaar kon Vandebron dan ook 100.000 huishoudens verbinden met verschillende energiebronnen. Op die manier werken zij allen samen naar een duurzame energievoorziening.

Welke bron heeft uw voorkeur?

Kiezen voor een energiebron van Vandebron betekent dat u actief bijdraagt aan een duurzame energievoorziening. En het mooiste hiervan is dat u gebruik maakt van echt 100% Nederlandse energie. Hiermee krikken we ons eigen percentage duurzame energie op. We moeten namelijk nog veel meer duurzame energie opwekken willen wij niet meer afhankelijk zijn buitenlandse groene energie en erger nog grijze energie. Bekijk de aanbieding van Vandebron en neem de tijd om uw keuze te maken. Groen vergelijken heeft uiteraard de voorkeur dus begin vandaag nog op EnergieVergelijking.nl.

Plaats een reactie