Voorschotnota

voorschotnota
Uw voorschotnota ontvangt u iedere maand van uw energieleverancier. Eigenlijk betaalt u een voorschot op uw jaarlijkse eindafrekening. Aan het eind van het jaar wordt uw werkelijke verbruik van elektra en gas berekend.

Voorschotnota verlagen door te vergelijken

De netbeheerder geeft aan de energieleverancier uw verbruikshistorie door. Gebaseerd op deze gegevens maakt de energieleverancier een voorschotbedrag op. U kunt uw voorschotbedrag met maximaal 100% verhogen of met 10% verlagen. Het beste is dat u uw voorschotbedrag iets hoger zet. Dan weet u zeker dat u aan het einde van het jaar niet teveel hoeft te betalen.

Voorschotnota aanpassen aan uw verbruik

U weet zelf natuurlijk het beste wat uw verbruik ongeveer is dat kunt u zelf beter inschatten dan de energieleverancier. Pas daarom het voorschotbedrag aan aan uw eigen situatie. Uw postcode gegevens en uw verbruik zijn de eerste punten die u gebruikt bij het starten met energie vergelijken. U geeft vervolgens uw huidige energieleverancier aan en onze energievergelijker berekent snel welke energieleverancier u het scherpste aanbod doet. U zult zien dat het energie vergelijken dus heel eenvoudig is en u krijgt inzicht waar u moet zijn voor de beste aanbiedingen in energie. EnergieVergelijking.nl regelt uw overstap dus die drempel is al overwonnen.

Vergelijken altijd gratis en vrijblijvend

Het vergelijken van energie is gratis en vrijblijvend dus laat u zich daar niet door tegenhouden. Door ieder jaar weer uw energienota erbij te pakken en energie te vergelijken kunt u slim besparen op uw energiekosten en uw voorschotnota. De besparing die u kunt krijgen door het verlagen van uw voorschotnota kan enkele tientjes per maand zijn en op jaarbasis gauw een paar honderd euro. Mocht u toch nog met vragen zitten dan kunt u deze ook gerust aan ons stellen, gebruik hiervoor ons contactformulier op de website en wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Plaats een reactie