Ontvang nu een welkomstkorting bij Pure Energie

welkomstkorting bij Pure EnergieWilt u graag een welkomstkorting bij Pure Energie ontvangen? Dan heeft u keuze uit twee verschillende contracten: een eenjarig contract en een driejarig contract. Bij een eenjarig energiecontract ontvangt u 70 euro korting, terwijl u bij een driejarig contract 210 euro korting ontvangt. Bereken direct of deze deal voordelig voor u is: gebruik de energievergelijker!

Over Pure Energie

Pure Energie is een écht duurzame energiemaatschappij. Deze energieleverancier heeft een duurzaamheidsscore van 10 én dat betekent ook direct dat dit de meest duurzame energieleverancier van Nederland is. Misschien is het niet de goedkoopste aanbieder, maar wel de groenste. Bij een energiecontract van Pure Energie ontvangt u standaard groene stroom én het gas is CO2-gecompenseerd.

Uit het stroometiket van deze energieleverancier blijkt dat de opgewekte stroom van 1 procent uit zonne-energie bestaat en uit 99 procent windenergie. Dat komt ook nog eens allemaal van Nederlandse bodem. Ontvang nu een welkomstkorting bij Pure Energie: start direct met energie vergelijken!

Vaste energietarieven gedurende de looptijd

Of u nu kiest voor een eenjarig of driejarig contract: gedurende de looptijd is het energietarief altijd hetzelfde. Dit betekent dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. U ontvangt uw welkomstkorting bij Pure Energie terug op uw jaarafrekening.

U profiteert van deze voordelen

Wilt u graag een een welkomstkorting bij Pure Energie ontvangen? Dan kunt u kiezen voor eenjarig of driejarig contract. U ontvangt 70 euro (eenjarig contract) of 210 euro korting (driejarig contract). Dat is echter niet het enige voordeel waar u van profiteert. U kunt namelijk ook rekenen op het volgende:

  • Groene stroom uit Nederland;
  • CO2-gecompenseerd gas;
  • Geen prijsstijgingen gedurende de looptijd van het energiecontract;
  • Vaste leveringstarieven gedurende de looptijd van het energiecontract;
  • 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich nadien? Geen probleem: u kunt uw contract gratis annuleren binnen deze termijn;
  • Gratis overstapservice.

Belangrijke aandachtspunten

Wilt u graag een welkomstkorting bij Pure Energie ontvangen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden van deze energiemaatschappij. Iedere energieleverancier kan natuurlijk haar eigen voorwaarden bepalen en daarom is het erg belangrijk om de bevestiging goed door te lezen. Hierop staat immers beschreven waar u rekening mee moet houden. Voor het gemak zetten wij alvast een aantal belangrijke zaken op een rijtje:

  • U betaalt uw termijnbedrag middels automatische incasso, wat wordt gezien als een voorwaarde voor de welkomstkorting bij Pure Energie;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten, wat betekent dat bestaande klanten niet kunnen profiteren van deze energiedeal;
  • Ga altijd uw huidige contract na om na te gaan of u wel kunt overstappen. U kunt overstappen met een contract met onbepaalde looptijd of wanneer deze binnen zes weken afloopt;
  • Loop alle voorwaarden eveneens na zodra u de bevestiging ontvangt.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag een welkomstkorting bij Pure Energie ontvangen? Of wilt u ook onze andere energie aanbiedingen bekijken? In ons handige overzicht kunt u eenvoudig energiemaatschappijen vergelijken. Optioneel kunt u hier ook filteren op Pure Energie als u graag voor deze energiemaatschappij wilt kiezen.

Het is raadzaam om uw postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van deze data berekent het systeem namelijk welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Overstappen van energieleverancier is zodoende erg eenvoudig en is geregeld binnen slechts enkele minuten. U profiteert altijd van de gratis overstapservice via onze website. Dit betekent dat u uw oude contract niet hoeft op te zeggen en dat u zorgeloos kunt overstappen zonder gedoe!

Tip: bekijk ook cashback energie voor andere deals of kies voor energie met welkomstcadeau.

Plaats een reactie