Welkomstpremie

De meeste energieleveranciers bieden u een aantrekkelijke welkomstpremie om u als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Een welkomstkorting is hetzelfde als een cash back.

Welkomstkorting vergelijken

We hebben alle welkomstpremie’s voor u op een rij gezet, aan de hand daarvan kunt u een goede vergelijking maken, niet elke welkomstpremie is hetzelfde, er is veel variatie op dat gebied. Soms biedt een energieleverancier u een aantrekkelijk tarief maar geen mooie welkomstpremie. Ook deze vermelden wij bij onze vergelijking zodat we u eerlijk aan kunnen tonen welke energieleverancier als beste uit de bus komt.

Hoeveel korting krijgt u op energie?

Een welkomstpremie, bonus of cashback ze komen neer op één ding en dat is korting. Korting op uw energiecontract waardoor u minder gaat betalen. Dat was ook de hele opzet van geliberaliseerde energiemarkt. Wij kunnen daar elk jaar weer van profiteren. Maar waar dient u dan op te letten? Dat is afhankelijk van uw situatie maar ook uw persoonlijke voorkeur. Een welkomstpremie kan u ineens worden uitbetaald en dat is aan het einde van het jaar. Of de welkomstpremie is al verwerkt in uw nieuwe voorschotbedrag. Als u een aantrekkelijke energiedeal gevonden heeft dan kunt u dit checken. Bij meer informatie heeft de energieleverancier ook aangegeven of uw welkomstpremie verrekend is.

Wilt u weten welke welkomstpremie’s vandaag de dag aan de orde zijn? klikt u dan op nu energie vergelijken en beslis wie de goedkoopste stroom en gas kan bieden.


Plaats een reactie