Wonderbox cadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een Nuon Energiecontract

wonderbox cadeaukaart nuonWilt u graag overstappen van energieleverancier en wilt u hierbij graag een cadeau ontvangen? Dan kunt u een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract overwegen. Hierbij krijgt u twee overnachtingen voor twee personen in een tophotel in Europa. Zo kunt u bijvoorbeeld reizen naar Parijs, Rome of Madrid! Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze deal bij u past. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u de beste deal kunt berekenen.

De Wonderbox cadeaukaart voor twee personen

Heeft u ook wel zin om naar Parijs, Rome, Madrid of een van de andere leuke steden in Europa te gaan? U kunt er nu voor kiezen voor te kiezen voor dit energiecontract. U ontvangt een Wonderbox cadeaukaart voor twee personen en daarmee ontvangt u twee overnachtingen voor twee personen. Uiteraard is ontbijt inbegrepen en kunt u daarmee heerlijk genieten van een de prachtige steden in Europa. Deze Wonderbox cadeaukaart voor twee personen heeft een waarde van 200 euro en krijgt u nu geheel gratis bij een driejarig Nuon energiecontract.

Wat zit er in het Wonderbox cadeaukaart pakket?

Wilt u graag kiezen voor een Wonderbox cadeaukaart pakket? Dan is het natuurlijk van belang dat u weet wat er allemaal in zit. Dat is als volgt:

  • 2 overnachtingen voor 2 personen (inclusief ontbijt);
  • Slapen in een comfortabel 3-, 4-, of 5-sterrenhotel;
  • Keuze uit meer dan 800 hotels binnen Europa;
  • De invulling kan verschillen per hotel. Deze informatie kunt u terugvinden op Wonderbox.nl.

Aanmelden voor deze energiedeal?

Wilt u zich graag aanmelden voor een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u gemakkelijk kunt berekenen of deze deal bij u past. Wilt u graag kiezen voor deze deal? Klik dan op de Nuon deal van drie jaar en u wordt doorverwezen naar de website. Hier kunt u uw contract vervolgens afsluiten.

Gratis overstapservice

Als u wilt kiezen voor deze energiedeal kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. Uw nieuwe leverancier zegt het oude contract namelijk voor u op. Dat zorgt er niet alleen voor dat u nooit zonder stroom en gas komt te zitten, maar ook betaalt u geen dubbele energiekosten aan twee energieleveranciers. Overstappen is daarmee eenvoudiger dan ooit tevoren.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een Wonderbox cadeaukaart ter waarde van 200 euro bij een Nuon energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden. Deze volgen hieronder:

  • De periode van uw daadwerkelijke jaarbedrag kan afwijken van het bedrag uit het prijsoverzicht. Laatstgenoemde wordt berekend op basis van uw ingevoerde schatting;
  • U dient uw termijnbedragen te voldoen per automatische incasso. Dat wordt gezien als een voorwaarde voor deze energiedeal;
  • Beschikt u nog over een contract met onbepaalde looptijd bij een andere energieleverancier? Nuon wacht maximaal twee maanden met de overstap om een eventuele overstapboete te voorkomen. Loopt uw huidige contract nog langer door? Wacht dan nog even met de overstap;
  • Bij dit contract staan de vaste en variabele leveringskosten vast. Echter kunnen overheidsheffingen en de netbeheerkosten tussentijds wel wijzigen;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze leverancier? Dan kunt u profiteren van een van de deals via Nuon Exclusief;
  • Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een Nuon Duurzaam Energiecontract.

Bekijk ook de andere energiedeals

Naast de Wonderbox cadeaukaart zijn er ook nog talloze andere energie aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar u kunt ook kiezen voor een cashback-actie. Bij cashback energie ontvangt u een korting op uw jaarafrekening. Dat kan al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s korting. Het kan dus lonen om een goede vergelijking te maken op onze website voor de beste deal.

14 dagen bedenktijd

Heeft u zich aangemeld voor een van de energiedeals? U heeft standaard 14 dagen bedenktermijn als consument. Dat geldt dus niet alleen voor de Wonderbox cadeaukaart, maar ook voor de andere deals. Heeft u zich dus nadien bedacht? Dan kunt u zich nog binnen twee weken weer afmelden voor de deal. Daarvoor kunt u surfen naar de officiële website waar u uw contract heeft aangevraagd.

Energie vergelijken?

Wilt u graag overstappen? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik wordt berekend wat het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat vervolgens altijd bovenaan. U kunt de overstap maken door te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. Vervolgens voert u uw gegevens in en de overstap wordt voor u geregeld. Op die manier kunt u flink besparen op de energiekosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen we u graag verder.